Presentació

Programa de Formació i Creixement Personal


Tot el que passa a la vida queda gravat al nostre cos. L’expressió ens porta a anar sanat les ferides de l’ànima. 


“Les cuirasses ens fan moure sempre igual, però també ens fan viure sempre igual i, el que és encara pitjor, pensar de la mateixa manera. 

En aquest sentit ens perjudiquen, perquè no ens permeten canviar” (Hugo Ardiles)


PRESENTACIÓ

La idea de que la dansa, el ritme, la música i el treball amb el cos son positius pels estats d’ ànim i la salut corporal i mental és de totes coneguda. 
La dansa, la música i l’ expressió del moviment tenen un impacte positiu en els sistemes de regulació psicobiològica. 
El procés experiencial que es viu a través del moviment i la dansa expressiva-correctiva conecta amb el present i permet distanciar-se dels patrons habituals de conducta, així com experimentar de manera més flexible i creatives, conductes i sentiments alternatius. Els estudis demostren que la dansa té un efecte en els processos neurològics que subjauen en la conciencia i que es troben en el cor de la motivació vital humana i de l’ autocontrol emocional.
Atmandance és un sistema integral per la salut psico-física, el desenvolupament de la consciencia i a la vegada totalment compatible amb altres activitats terapèutiques, cosa que facilita una col.laboració eficient amb altres tècniques mèdiques , psicològiques, artístiques…
L’ objectiu fonamental d’aquesta formació és oferir una ensenyança de qualitat en la tècnica Atmandance mitjançant l’ adquisició d’ un grau de competencia que permeti l’ execució professional de la tècnica amb garantíes. 
Aquesta és una tècnica interdisciplinar que de forma coherent integra música, dansa, gimnasia correctiva, moviment expressiu, massatje, psicologia, junt amb tècniques tradicionals de meditació i ioga. Totes aquestes tècniques formen un únic cos de coneixement teòric-pràctic, coherent i integratiu que s’ enriqueix —i en el que s’aprofundeix—amb la pròpia experiència i la pràctica professional. Aquesta forma d’ entendre i mobilitzar a l‘èsser humà permet adquirir la capacitat i la creativitat per poder adaptar la tècnica a múltiples nivells d’ edat, condicions físiques y grups psicosocials.
La majoria de processos terapèutics es centren en el dolor. El nostre sistema va més enllà a l’incorporar tots els aspectes de la nostra vida com l’alegría, la rialla, la serenitat, la quietud, el contacte amb l’ altre, etc. Tot lo exposat converteix aquesta tècnica en un sistema que aporta una sensació de benestar consistent i durader en el temps.
Encara que el sistema de dansa terapia que oferim representa un treball profundament transformador i terapèutic, és convenient deixar clar els seus límits d’ intervencin: Atmandance no és psicoterapia, ni fisioterapia, sino que és un sistema integral per la salut psicofísica i el desenvolupament de la conciencia a través de la dansa, el massatje corporal i l’natenció plena. És compatible amb altres activitats terapèutiques, com activitat col.laborativa eficient de les intervencions que podn realizar-se desde l ‘ àmbit psicològic  i ciències de la salut, psicoeducatiu, d’ intervenció psicosocial o artístic.

A QUI VA DIRIGIT
A qualsevol persona vinculada en l’ àrea de salut, de l’ educació, de les arts, del món social, de la comunicació i  qualsevol persona que vulgui contribuir al desenvolupament armònic i integratiu del ser.

CatalàEnglishFrançaisEspañol